Op 15 januari 2022 waren Leo en Harrie 50 jaar lotus.

Wij als bestuur vonden dat we dat ondanks corona beperkingen niet zomaar voorbij konden laten gaan. Daarom hebben we een complot gesmeed met Maria en de dochter van Leo.
We hebben gevraagd of het goed was dat we met 3 personen langs zouden komen, dat was bij beiden geen probleem. Dus hebben we gevraagd of ze het stil wilden houden, zodat het een verrassing voor de jubilarissen zou zijn.
Daarop hebben we afgesproken dat Mieke, Conny en ik op zaterdagochtend langs zouden komen met taart en een cadeau in de vorm van een bon voor een etentje.
Eerst zijn we bij Harrie en Maria op de koffie geweest. Harrie had het al een beetje door, omdat hij zijn werkkleren niet aan mocht van Maria. Maar voor Leo was het echt een verrassing. Ze waren allebei blij met de aandacht die ze kregen. Het werden leuke koffie-uurtjes met veel leuke verhalen over hoe het er vroeger aan toeging.
We hebben allemaal genoten en ze bij het afscheid beloofd dat we ze, zodra het mogelijk is, nog met de sluitingsavond of de ledencontactdag met z’n allen officieel zullen huldigen en in het zonnetje zetten.

Kees van de Klundert.